GRATIS standaard verzending binnen de EU voor bestellingen van meer dan 250 €

Nieuwsbrief: 10% korting op uw eerste registratie

0

Uw winkelwagen is leeg

Past, jassen en jassen

Voor onze klanten die het bepaalde extra zoeken bij het kiezen van een Sheppard & Jones-pak, jas of vacht, bieden we natuurlijk ook het individu "op maat gemaakt".Op basis van een Sheppard & Jones-pak, jas of jas uit onze collectie, passen we een bestaand patroon aan op uw lichaamsdimensies, rekening houdend met uw individuele wensen.

Naast de gevarieerde ontwerpwensen in de stijl van uw "Made to Mate" -kleding, beginnend in het type jack op de details van de kraag van de broek, natuurlijk, is er een breed scala aan beste Britse en Italiaanse strijd van traditionele weven beschikbaar.Of materialen zoals b.v. tweed, moleskin, koord, katoen, kasjmier, merinowol, mohair of linnen, u hebt de keuze!

 

Made_to_measure_suits

De weg naar uw gemaakte kledingstuk

Voor een individuele consultatie voor uw SHEPPARD & Jones "Gemaakt om" Garent te meten, kunt u ons bereiken via de telefoon, e-mail of natuurlijk rechtstreeks in de winkel in de Monastery Star 2.

Na een eerste persoonlijk advies door een van onze medewerkers, zullen we uw bestelling commissie doen.BinnenEen voltooiingstijd van ongeveer 6 weken (Express levering ongeveer 4 weken) is uw SHEPPARD & JONES-pak, jas of jas in onze winkel, dan klaar voor u om te proberen of op te halen.

Voorbereidingspak van 599, -                                                                    

Voorbereiding jassen van 499, -

Voorbereiding van 599, -