GRATIS standaard verzending binnen de EU voor bestellingen van meer dan 250 €

Nieuwsbrief: 10% korting op uw eerste registratie

0

Uw winkelwagen is leeg

Trakteer single-order

Als u niet het juiste model vindt in onze uitgebreide heren- en damesschoenencollectie van Triller's, hebt u ook de mogelijkheid om de schoen van uw druip te bestellen of afzonderlijk op uw smaak te booten in de vorm van een enkele bestelling bij ons. Naast verschillende ingots en enige soort, kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment lederen cijfers en kleuren, zodat er geen limieten zijn ingesteld.

Voor een individuele consultatie voor de single-order van uw trommer, kunt u ons telefonisch bereiken, per e-mail of natuurlijk rechtstreeks in de winkel in de Monastery Star 2.     

Trakteren single-order van 799, -

 

                   

 

Velvet Lipper Mappram Service door Bowhill & Elliot

Het traditionele bedrijf Bowill & Elliott uit Norfolk uit Engeland is handgemaakt voor meer dan 140 jaar fluweelachtig lipper.Of het nu als een snijmachine of smoking schoen is, het gerenommeerde fluwelen lipper van Bowhill & Elliott maakt altijd een elegante voet.Als je een paar Bowhill & Elliott Slipper met je monogram of een definitief motief wenst, bieden we een monogram service in onze winkel in de Monastery Star 2.Als u vragen heeft, bel ons dan of schrijf ons.
Monogram