GRATIS standaard verzending binnen de EU voor bestellingen van meer dan 250 €

Nieuwsbrief: 10% korting op uw eerste registratie

0

Uw winkelwagen is leeg

Herroepingsrecht

Annuleringsvoorwaarden & annuleringsformulier

Consumenten zijn een herroepingsrecht volgens de volgende voorbehoud, waar consumenten een natuurlijke persoon zijn die een juridische transactie voor de doeleinden besluit, die voornamelijk noch hun commerciële noch hun onafhankelijke beroepsactiviteit kan worden gedragen:

A. Annulering

Herroepingsrecht

U hebt het recht om dit contract binnen veertien dagen te herroepen zonder redenen te geven.

De annuleringsperiode is veertien dagen vanaf de datum waarop u of een derde partij die door u is genoemd, die niet de koerier is, de laatste goederen in eigendom hebben genomen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u (Conrad Hasselbach schoenen en kledingstuk GmbH, Monastery Star 2, 20149 Hamburg, Duitsland, Tel.: 040/430913 - 13, Fax: 040/430913 - 12, E-mail: Info: Info @ conradhasselbach.de) door middel van een duidelijke uitleg (bijv. Een brief die per post, fax of e-mail wordt verzonden) om dit contract in te trekken. U kunt het bijgevoegde patroonontwenisformulier gebruiken, maar niet voorgeschreven.

Om de annuleringsperiode te behouden, is het voldoende dat u de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt vóór het verstrijken van de annuleringsperiode.

Gevolgen van de intrekking

Als u dit contract inrekt, hebben we alle betalingen die we van u hebben ontvangen, inclusief de bezorgkosten (behalve de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u een ander soort levering kiest dan de goedkoopste standaardlevering die door ons heeft aangeboden), onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag, waarop de kennisgeving van hun intrekking van dit contract door ons is ontvangen. Voor deze terugbetaling gebruiken we dezelfde betaalmethoden die ze hebben gebruikt in de oorspronkelijke transactie, tenzij we uitdrukkelijk anders met hen zijn overeengekomen; In geen geval wordt u kosten in rekening gebracht vanwege deze terugbetaling. We kunnen de terugbetaling weigeren totdat we de goederen hebben behouden of totdat ze het bewijs hebben verstrekt dat zij de goederen hebben geretourneerd, afhankelijk van de eerdere datum.

U hebt de goederen onmiddellijk en in elk geval uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag, waar u ons leert over de intrekking van dit contract, om naar ons terug te keren. De deadline wordt gehandhaafd als u de goederen vóór de deadline van veertien dagen verzendt.

Ze dragen de onmiddellijke kosten van de terugkeer van de goederen.

Ze moeten alleen betalen voor elk verlies van de waarde van de goederen wanneer dit verlies van waarde te wijten is aan een behandeling van de goederen die niet nodig zijn om de aard, eigenschappen en werking van de goederen te testen.

Uitsluiting of voortijdige verstrijken van het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht bestaat niet voor contracten voor de levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en voor hun productie een individuele selectie of vastberadenheid door de consument is doorslaggevend of afgestemd op de persoonlijke behoeften van de consument.

Het herroepingsrecht bestaat niet voor contracten voor de levering van kranten, tijdschriften of tijdschriften met uitzondering van abonnementscontracten.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op consumenten die niet behoren tot een lidstaat van de Europese Unie op het moment van de sluiting van het contract en hun enige verblijfs- en afleveradres bevinden zich buiten de Europese Unie op het moment van de conclusie van de contract.

Algemene informatie

1) Vermijd schade en verontreiniging van de goederen. Stuur de goederen terug naar ons in de originele verpakking met alle accessoires en met alle verpakkingscomponenten. Gebruik indien nodig een beschermende buitenverpakking. Als u niet langer de originele verpakking meer heeft, geef dan een geschikte verpakking voor voldoende bescherming tegen transportschade.
2) Stuur de goederen alsjeblieft niet terug naar ons.
3) Houd er rekening mee dat de bovengenoemde nummers 1-2 geen voorwaarde zijn voor de effectieve uitoefening van het herroepingsrecht.

B. Annuleringsvorm

Als u het contract wilt intrekken, vult u dit formulier in en stuur deze terug.

Bij

Conrad Hasselbach schoenen en kledingstuk GmbH
Klooster ster 2
20149 Hamburg
Duitsland
Fax: 040/430913 - 12
E-mail: info@conradhasselbach.de

Ik intrek het hierbij (n) I / Wij (*) het door mij / VS (*) afgesproken contract op de aankoop van de volgende goederen (*) / het aanbieden van de volgende service (*)

_______________________________________________________

_______________________________________________________

Besteld op (*) ____________ / GET AM (*) __________________

________________________________________________________
Naam van de consument (en)

________________________________________________________
Adres van de consument (en)

________________________________________________________
Handtekening van de consument (en) (alleen voor bericht op papier)

_________________________
datum

(*) Beroerte ongepast